keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Viikko nro 2!


Siis miten voi aika rientää.. Vastahan rustasin tänne ensimmäisen viikkopäivityksen ja nyt on jo tokan vuoro! Tältä se alkaa tuntua vaan heti, höh! Mutta nyt alkaa olla helppousfiilistelyt pian taka-alalla, kun porukalla alkaa tuo kuulo- ja näköpuoli toimimaan ja ihmeen hyvin ne pysyvät jo tolpillaan ja ottavat varsin ponnekkaita askelia! Etenkin, jos maitobaari lössähtää toiselle puolelle pentulaatikkoa ja ipanat nukkuu toisessa päässä, niin melkoinen tuhina ja vilske alkaa, kun tanner tömisten ne kaikki lähtee ryntäämään kohti evästiskiä! Huvittava näky, pitäisi ottaa videolle.. vielä, kun se on niin ”avutonta”.. Pian saa juosta otsa hiessä niitä karkuun itse kukin :D Tuskin maltan odottaa!

Puolikaulus ja H-T on vielä tyytynyt tirkistelyasteelle eli eivät halua vielä nähdä tätä ikävää maailmaa ;) Varmaan kuitenkin parin päivän sisään myös ne saavat näkimensä auki. Ihanaa pentumaista ääntelyä on ihana jäädä kuuntelemaan hyviksi toviksi laatikon äärelle.. On tuhinaa, murinaa, piipitystä ja satunnaisia haukahduksen yrityksiä.. :)
Synttärisankarien vakio”lahja” on aina manikyyri ja tänäänkään ei tehty poikkeusta.. projekti oli noin kaksi kertaa haastavampi kuin viikko sitten, mutta noin kymmenen kertaa helpompi kuin viikon päästä. ;) Muutama jaksoi rimpuilla tovin ja varsinkin Pikkupiste jaksoi karjua, KUINKA PASKAAAAA TÄÄ ONNNN!!!, mutta antautui lopulta kynsienleikkuun saloihin ja oli ihan kiltisti :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti