keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

3 viikkoa!


Voi temmeltämisen jaloa taitoa..! :) Kolme viikkoa jo ikää lapsilla ja meno vaan kovenee! Kiinteälle ruoalle siirryttiin muutaman päivän jälkeen 2-viikkoissynttäreistä, koska lapset olivat jo niin aktiivisia ja kiinteä ruoka alkoi heti ekasta kerrasta lähtien maistumaan oikein hyvin! Tämän viikon synttäreiden kunniaksi pennut saivat jälleen manikyyrin, joka oli jo melkoinen haaste sekä ne saivat tuubin Canexia. Kivoja synttärilahjoja annan pennuille, oikein mieluisia! ;) Minulla onkin videomateriaalia viidestä viimeisestä, jotka näyttävät, kuinka paljon ne oikein antamastani lahjasta tykkäsivätkään! Harmi, ettei tullut videoitua kaikkia! Siinä kieltämättä vähän naurulihakset saivat treeniä.. lapsiraukat. :D

Ulkonakin ollaan jo käyty ja juhannuksen kunniaksi saavat pienet termiitit oman ulkoaitauksen, jossa saavat olla aina pieniä pätkiä säiden salliessa. Nyt näyttää ainakin lupaavalta säältä :)!
Lapsilla on nyt nimet, jotka ovat erittäin alustavia ja saattaa edelleen muuttua ja vaihtua, mutta pistämpä kuitenkin nyt kuvien yhteyteen tämän ehkä-nimenkin ;).

Tämän pidemmittä turinoitta lähdemme treeni- ja penturikkaan juhannuksen viettoon ja palataan asiaan jälleen ensi viikolla!

Hyvää Juhannusta kaikille! :)

Peli

Penni

Piina

Puhti ja Pilke

Pilke

Puhti

Puuha


Puuska

Päivänsäde

Ja sitten se pentujen mielipide matolääkkeestä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti