keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Viikko nro 1!

Viikko vierähti ensinnäkin kivuttomasti, toisekseen helposti ja kolmanneksi muutenkin hyvin. Minkäs sille mahtaa, kun emakkokoira hoitaa hommansa paremmin kuin hyvin ja antaa vielä mummunkin (eli minun ;P) hoitaa omat asiani pentujen kanssa kyseenalaistamatta eli punnitukset ja yleiset pyörittelyt ja käsittelyt. Ebsa kantaa silti vastuun lapsistaan, muttei ole turhan hötky. Tämä helpottaa päivittäisiä toimia hurjasti!

Kehitys on hurjaa ja nämä hylkeenpoikaset ovat omaankin silmään kasvaneet ahkerasti! Tuskin maltan odottaa, että silmät aukeisivat ja muutenkin alkaisi vilinä kasvaa.. Joskin varmaan siinä vaiheessa päivittelen, että voi kunpa voisi palata ajassa taaksepäin seesteiseen pikkupentuaikaan. ;) Se on taas tätä perushuttua, koskaan ei ole hyvä! Vitsivitsi, pentuaika on niin lyhyt setti tässä kasvistädin helmoissa, että sen kestää vaikka leijonalapsien kanssa.. Nämä lapset taitavat kyllä edustaa sitä puuma-settiä enempikin ;).

1-viikkoissynttäripäivänsä kunniaksi jokainen pääsi manikyyriin, koska lapset ovat ihailtavan ahkeria myös kasvattamaan näitä tulevia raatelukoukkujansa ja näin ollen 144 kpl pienen pieniä kynnenpäänpalasia lenteli pitkin pentuhuoneen lattiaa.

Painonnousu on ollut vaa’ankin mukaan todellisuutta pennuilla, ’mummosta’ nyt puhumattakaan.. Mutta veikkaan, että porukkaa kiinnostaa enemmän pentujen painokäyrät, tai ainakin toivon niin.
Ensin mainittu on syntymäpaino ja jälkimmäisenä mainittu viikon ikäispaino:

H-T (=heittotähti): 228 g – 530 g
Sydän: 384 g – 710 g
Trikki: 300 g – 565 g
Classic: 300 g – 660 g
Timantti: 302 g – 605 g
Puolikaulus: 360 g – 660 g
Poika: 316 g – 645 g
Pikkupiste: 290 g – 600 g

(Työnimiä.. Sydän ja Timantti on siis täysin niskamerkeistä tulleita nimityksiä, ei mitään ihQdaa <3 4ever –nimityksiä ;D )

Tämän pidemmittä läpätyksittä jokaisen pennun viikkoiskuva läntätään tähän postaukseen ja pidetään peukkuja etapille kohti 2-viikkoissynttäreitä.. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti