sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Saamattomuus kunniaan!

Kaikki päivitykset roikkuu... Niin molempien blogien kuin kotisivujenkin osalta. Ajoittain itseänikin ärsyttää, vaan minkäs teet. Ja sitten, kun teet hätäisesti jonkun still alive -päivityksen, niin sitten ilmaisen asiat niin, ettei niistä saa kukaan selkoa.
Mutta tässä kohtaa ei jälleen aika riitä vielä kotisivuille asti tekemään päivityksiä kyseisistä asioista, joten päivitetäänpä pentuasiat tänne:

Päättymätön Energia "Rheda" on ultrattu tiineeksi jo aikoja sitten. Sen pitäisi synnyttää viikon sisään, joten elämme sekä jännittävää että paksua aikaa ;) Rii on hyvin reipas valaskala, lenkeillä tahti on syystäkin hidastunut.. Pentueessa isänä on FI AVA-H FI MVA Peltsun Boop-Jedi Warrior "Jedi". Esittelen vanhemmat paremmin jossain kohtaa kotisivuillani. Jos olet kiinnostunut pentueesta tai sinulla on kysyttävää, pistähän mailia tulemaan (jepu @ paattymaton.com)! :)

Killiebrae One "Kone" on juuri ultrattu niin ikään tiineeksi, mutta vähäisistä tiineyden merkeistä ja ultran tuloksesta päätellen sieltä ei ole tulossa pentuja paljoa. Arviolta kolme, joten kamalasti niistä ei jaettavaksi asti jää. Isänä pentueella PAIM2 PAIM1 PPR1 KIlliebrae Flint "Flint". Flintin esittely löytyy kotisivuilta, Koneen esittely sinne pamahtaa jossain kohtaa. Samaan mailiosoitteeseen otan mielelläni vastaan kysymyksiä pentueeseen liittyen. :)

Nyt on edes joku viestintäväylä ajantasalla! Mennään tällä ja katsotaan taas, mitä tuleman pitää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti