torstai 15. toukokuuta 2014

Rhedan lapset ovat täällä!!

Tänään se tapahtui! Rheda synnytti potrat soopelipentusensa :) 
Hyvissä ajoin ennen puoltapäivää Rheda alkoi olemaan levoton ja pian puolenpäivän jälkeen meni vedet. Klo 13:35 syntyi ensimmäinen poika, jolla valkoinen väri on vähän keulinut polvikaarista rungon puolelle persuksen päälle, jota kauniisti voimme nimittää myös värivirheeksi. Pikkumies painoi 120 g ja on osoittautunut varsin potraksi koiranaluksi! 
Seuraava pentu tupsahti maailmaan 14:05, joka osoittautui niin ikään pojaksi, joka painoi 181 g. Sillä on pieni valkea niskamerkki.
Klo 14:50 syntyi ensimmäinen tyttö eli kolmas pentu. Kauluksinen naisenalku painoi 214 g.
Klo 15:10 tuli iso, porta tyttöpentu, jolla on valkea väri ottanut valtaa vielä enemmän kuin edeltäjällään eli runkovalkeaa näköpiirissä jälleen. Pesueen suurin yksilö painoi 232 g.
Kolmas tyttö tuli siskojensa perään pidemmän tauon jälkeen klo 17:35, jolla niskassa menee ohut valkea rantu ja painoa mukavat 223 g.
Viimeinen, vaan ei suinkaan vähäisin poikapentu putkahti ulos hiukan jälkeen klo 18. Tämä jannu on sopivasti erilainen nuori, eikä hänellä ole niskassakaan lainkaan valkeaa. Painoa niin ikään 223 g.

Eli jakauma harvinaisen tasainen, kolme narttua ja kolme urosta :) Ja värivirheellisistä viis, olemme hyvin kiitollisia näistä pennuista ja toivotaan, että jokaiselle löytyy erinomainen koti jälleen. :) Nyt en paiskannut niitä millään urpoilla väliaikaisnimillä, vaan keksin niille seuraavaksi ihka oikeat nimet. Nyt ekat kuvat tulee väritysnimillä.

Kaulusnarttu

Viirukaulusnarttu

Tumma uros

Niskamerkkipoika

Valkea narttu

Valkea uros

Voi niitä <3

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Onnea pentusista!! Eipä yllätä että Riitu pukkasi maailmaan ihan söpöimpiä pötkylöitä ikinä!! <3 Ihania!

  t Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Ovat kyllä mainioita marsuja :)))

   Poista