perjantai 23. toukokuuta 2014

1. viikon kuulumiset

Aloitetaan niistä ikävistä uutisista.
Pienin poika menehtyi ensimmäisen päivän jälkeen. Ei ollut pikkuisella tarpeeksi tarmoa ja elämänhalua taaplata vaikeimpien päivien yli. Suruhan siitä seurasi, mutta luonto tekee omat päätöksensä näissä asioissa.. Rheda otti asian kuitenkin hyvin.

Sisarukset mitä ilmeisemmin varastivat pikkuisenkin elämänhalun, sillä muut ovat kasvaneet ekasta päivästä lähtien hurjaa tahtia. Eilen täyttivät pienokaiset siis viikon verran ja kaikki ovat vähintään tuplanneet painonsa, osalla on siihenkin päälle vielä extraa. Rheda on maitoisa mamma, joka hoitaa pentunsa esimerkillisesti. Se ei hötkyile turhista, tykkää käydä ulkoilemassa, mutta silti se hoitaa myös velvollisuutensa. 
Sattui sitten nämä hirmuiset helteetkin vielä tähän kohtaan, kun mammakoiralla on muutenkin ihan tarpeeksi lämmin.. No ei sovi valittaa, kurakelit tai kauhea pakkanen ei olisi sen mairittelevimpia sääolosuhteita pentuarkeen. 

Pennut ovat myös silminnähden tyytyväisiä oloonsa, sillä useimmiten ne köllöttävät mahat pystyssä selällään ilman huolta huomisesta. Ja jos pentulaatikosta jotain joskus kuuluu, niin pennut osaavat kyllä erittäin tarmokkaasti ilmoittaa, että heidän ruoka-aikansa alkaa NYT. :) On ne vain niin pieniä ja viattomia vielä. Kohta ne on edelleen pieniä, mutta viattomuus katoaa viikkojen saatossa. ;)

Pennut saivat myös nimet eli R-kirjain on tällä kertaa vuorossa. Sen pidemmittä turinoitta; nimet ja kuvat, olkaa hyvät!

Päättymätön Ralli

Päättymätön Rakkaus

Päättymätön Ruska

Päättymätön Roihu

Päättymätön Riemu

Kaikki kasassaEi kommentteja:

Lähetä kommentti