lauantai 12. tammikuuta 2013

Viikkosynttäri nro 1!

Noin on ensimmäinen elinviikko käyty ja kuitattu! Kaikilla on ollut painon kanssa pelkkää nousujohteista kehitystä, josta olen tietenkin äärettömän onnellinen! :) Mamma-Tempo hoitaa siis edelleen hommansa hyvin, joskaan se ei ole "äitimäisen stressaantunut", vaan siinä kohtaa, kun pennut laskee lampaita (tai agilityesteitä, whatever), niin Tempo tulee hengailemaan muiden koirien kanssa ihan "What's up"- meiningillä. Välillä saa jopa sellaisen vaikutelman, että kiinnostaako sitä nuo sen omat lemmikkimarsut ollenkaan, mutta jo vain, jos joku onneton koiraeläin meinaa mennä morjestamaan ladyn jälkikasvua, niin saa kyllä sellaisen häädön, ettei asia voi jäädä blondeiltakaan ymmärtämättä. ;) Ja taas, kun käsky käy eli kun pennut rääkyy maitoannostaan, lähtee Tem hoitamaan jälleen kiltisti velvollisuutensa.

Kaksi kultakutria on selättänyt jo 300 g:n rajan, kolmas pääsee siihen todennäköisesti tänä iltana, neljäs parin päivän sisään ja Tarmo the kingi on jo hienosti ylittänyt 200 g:n rajapyykin eli maasta se pienikin ponnistaa voimansa maitojonossa! Go, Tarmo! 

Tänään tuoreita kuvia räpsiessäni tuoreista synttärisankareista totesin osuvani melkosen hyvin pikku-Tempon nimeämisessä.. Voi sitä kirmaamisen määrää, minkä nyt noilla tyngillä pääsee - ei meinannut kamera ehtiä tarkentaa sitten millään, eikä kyllä itse kuvaajakaan aivan sekunnilleen ollut aina selvillä kohteen seuraavasta päämäärästä. :) Jos se jatkaa emänsä piirteiden ilmeämistä yhtä ahkerasti, alan ehkä itkeä, koska tarkoituksenani ei ollut tästä pesueesta yhtään jättää itselle kasvamaan.
Eli odottelen hyvin potentiaalisia kiinnostuneita pennuista, ettei minun tarvitse edes harkita laumani kasvattamista entisestään! ;))))

Nyt niitä kuvia kehiin ja odotellaan, mitä pennut keksii matkallaan kohti seuraavia synttäreitään. :)

TARMO

TAIKA

TOSI

TEMPO

TUULI

Tuo matamimimmihän peittää alleen helposti kolme pentua...
No mutta eikös se mene niin, että ylipaino (muihin nähden) on ylivoimaa? ;)


4 kommenttia:

 1. Ihanaa että kaikki ovat kasvaneet hyvin, pieninkin poitsu!! Ja eikös sitä sanota että nimi on enne, tulee pentu emäänsä ja sitten se on menoa... :)

  T Katja

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, nöpöstilaumalla on kasvuvauhti kohdillaan...ja mainiot nimet! Seuraavia kuvia ootellessa ;)!
  terkkuja,
  Sari

  VastaaPoista
 3. Heei (: tosi sulosia pentuja on, paljonkos maksais ? (:

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kiva seurata noiden kasvua ja onneksi sitä kasvua todella tapahtuukin!
  Katja, toivon (kerrankin) järjen pysyvän päässä ja näpit pikku-Temposta kaukana luovutusiän aikaan. :) Ehkä laumaani ei sovi kerrallaan kuin yksi Tempo.
  Sarille kiitokset :)

  Ja pentueeseen liittyvät kysymykset mieluiten mailiin, kiitos!

  VastaaPoista