perjantai 17. kesäkuuta 2011

Yksi viikko ikämittarissa


Ensimmäinen viikko takana. Ei mikään helpoin viikko kylläkään.
Pojan menon jälkeen alkoi myös yksi tytöistä näyttämään merkkejä heikkoudesta. Se sai kuitenkin mahdollisuuden niin pulloruokintaan kuin lisäenergiavalmisteisiinkin, koska oli muuten reipas ja yritti parhaansa. Muutama päivä ja yö mentiin, sain tuttipulloruokinnalla painon nousemaan hyvin ja ruokintojen välissä se pääsi aina lisälämpöön. Siitä huolimatta tiistaina aamuyöllä loppui tältä tytöltä puhti ja se lähti veljensä ja siskojensa kanssa autuaammille nisille.
Jäljellä siis kaksi. Onneksi nämä kaksi ovat potria ja paino on koko ajan ollut noususuhdanteessa. Ne saa kevyet 100 g vuorokaudessa lisää painoonsa.. Toivottavasti jatkuisi näin.
Pinja on ollut reipas äiti, se hoitaa lapsensa mainiosti ja ottaa välillä pieniä vapaa-ajan hengähdyksiä, kun pennut ovat päikyillä. Välillä näkyy merkkejä siitä, että silläkin käy aika pitkäksi ja se tahtoisi poistua jo pidemmillekin lenkeille pentujen ruokahetkien välissä. Valitettavasti elämän pitää edelleen olla erittäin tylsää, vartioitua ja varovaista, ettei haavalle käy kuinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti