maanantai 6. kesäkuuta 2011

Bye bye, babyt!


Viikonlopun aikana koko talo jälleen hiljeni, kun siskokset lähtivät maailmalle omiin perheisiinsä ja jäljelle jäi vain tämä oma karvaiseni, Kiri.
Pentutestinkin perusteella lapsoset olivat hyvin tasaisia. Hyvin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta olisi noista kahdesta sanoa, kumpi on parempi. Onneksi se ei myöskään ole tarpeen. :)
Perushaikein fiiliksin sanoin lapsosille heipat, onneksi molemmat saivat mukavat kodit ja minulla on täysi luotto uusiin omistajiin, että he rakentavat näistä neideistä kelpo kansalaisia ja hartaasti toivon, että pennut myöskin vastaavat odotuksiamme.

Päättymätön Elämänilo lähti lauantaina järjestämään Janitan pienen lauman uusiin kuoseihin Poriin. Tyttö tunnetaan nykyään nimellä Sidi. Sidistä olisi tarkoitus tulla agility - ja tokokoira
Päättymätön Energia lähti heti perään lauantaina vuorostaan järjestämään Helmin lauman uuteen uskoon Janakkalaan. Neiti ristittiin Rikaksi ja siitä olisi tarkoitus tulla niin ikään agilitykoira.
Toivotan kummallekin erinomaisia hetkiä uusien perheenjäsenienne kanssa!!


Pinjalla olo paksuuntuu ja hartaasti odottelemme, mitä tuleman pitää. Seuraava päivitys on jälleen synnytyspäivitys…. Hui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti