torstai 22. syyskuuta 2016

M-pentue luovutuksessa

Viikot vierähtivät touhukkaiden taaperoiden kanssa hurjaa tahtia ja jälleen tuli aika sanoa lapsukaisille heipat ja toivottaa hyvää matkaa elämän tielle. Ja uusille omistajille pitkää pinnaa ;) Ikävää lievittämässä tällä hetkellä on vielä P. Melodia "Tuike", joka on äitinsä kanssa meillä vielä vajaan viikon hoidossa sekä P. Missio "Misty", joka etsii itselleen kaikessa rauhassa sitä oikeaa kotia. 

Pennut kävivät vajaa 7-viikkoisena tarkistuttamassa itsensä eläinlääkärillä ja samalla pistettiin sirut niskaan. Kaikki olivat terveitä ja kaikilta uroksilta löytyi myös kuukulat.

Nämäkin pennut saivat mitä parhaat kodit ja toivottavasti ne vastaisivat uusien omistajiensa odotuksia elämän edesottamuksissa :)
Ensimmäisenä pennuista lähti P. Mysteeri "Mysti", joka lähti Kajaanin tienoille Jussin luokse hoitamaan toivon mukaan lammas- ja harrastuskoiran virkaa.
Seuraavana vuorossa oli sitten P. Myytti "Myytti", joka muutti Helin luo Valkeakoskelle ja tulevaisuudessa tullaan näkemään agilitykentillä ja paimennuspelloilla.
Sitten muutti P. Mahti "Mahti" Raumalle Veken ja Riian luokse ja toivon mukaan se toimisi sopivasti ns. "jokapaikan höylänä" erilaisissa lajeissa. 
P. Magia "Juniper" lähti Jyväskylään vauhdittamaan Nikon ja Emmin arkea ja toiveissa olisi erilaisten harrastusten parissa toimiminen.
P. Myrsky "Myrsky" teki meidän Lapin reissulla Ynniin ja Mikaeliin niin lähtemättömän vaikutuksen, että siitä pikkujannusta tuli sitten ihka oikea jänkhäläinen ;) 
P. Melodia "Tuike" lähtee äitinsä kanssa Toijalaan ja seuraa toivottavasti äitinsä jalanjälkiä niin paimennuksen kuin agilitynkin saralla.
P. Missio "Misty" lähti Tampereelle monitoimiharrastuskoiraksi Janinan laumaan.

Lopuksi vielä jokaisesta kuvat luovutusiän kynnyksellä:

Magia

 Mahti

 Melodia

 Missio

 Myrsky

 Mysteeri

 Myytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti