torstai 25. elokuuta 2016

Päättymättömät Ämmät 5 viikkoa!

Terve ja heipähei taas tänne bloginkin puolelle! Aika on näidenkin kersojen kanssa mennyt kuin siivillä ja eilen kilahti jo viisi viikkoa veitikoiden ikämittariin. Nämä pienet ja "viattomat" lapsukaiset ovat hyvin kekseliästä sakkia, kun joka päivä ne murtavat itsensä niille pyhitetystä pentuaitauksesta ulos. Se varmaan on suoraan perinnöllinen ominaisuus äitikoiralta, sillä muistan kirkkaasti Pilkkeen näppärät aidanylitystaidot sen ollessa vastaavassa iässä. Mutta ei hätää - se ominaisuus häviää iän myötä ;). Jokainen pentu on saanut henkilökohtaista ja yksilöllistä aikaa milloin missäkin miljöössä ja voi että, kun olisi vaikea valita tuosta sarjasta oma ehdoton suosikki. Ainakin kaikille on asennettu hännäntyveen jonkinsortin moottori, sillä niin ahkerasti se häntä aina vispaa! 
Kaikenlaisiin makumaailmoihin tutustutaan eritoten tästä iästä ylöspäin ja naudanmahallahan on hyvä aloittaa lihatuotteisiin tutustuminen. Ainakin hajumaailma on siinä tuotteessa mitä miellyttävin! :x
Pentujengi tuli todettua taannoin myös varsin päteviksi matkustajiksi, sillä Lapin maisemat tuli tutuiksi pienen "äkkilähdön" ansiosta. Reissu oli niin meille, pennuille kuin muillekin koirille antoisa. 
Eilen nautimme aurinkoisesta säästä, joka säätiedotusten mukaan olisi viimeinen seuraavaan pariin viikkoon ja kyyditimme pennut kolisevilla kottikärryillä pellolle ja Helmi antoi kameran sauhuta. Kottikärrykyyditys oli pentujen mielestä ihan sikahauska ja ymmärtäähän sen, ovathan ne varsin kolisevaan kyydistykseen tottuneet joka reissullansa vihreän volkkarin kyydissä. :D Sillä aikaa kun pennut leikkivät malleja salamavaloissa, suoritti äitikoira Pilke tärkeätä tehtävää varmistaen, etteivät lampaat karkaa portista. 

Alla kuvat ja nimet sekä pienet kuvaavat sanaparit a'la Helmi: 


Melodia - Hauska Hännänheiluttaja


Missio - Terhakka Tutkailija


Myytti - Salainen Seurailija


Magia - Hurmaava Herrasmies


Mysteeri - Paha Piraija


Myrsky - Tasainen Taivaltaja


Mahti - Vahva Veijari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti