perjantai 22. huhtikuuta 2016

T3:set luovutusiän kynnyksellä


Arvaattekos mikä se tämä on? Tämä on blogipäivitys! Voitteko kuvitella?!  -Ei se mitään, en minäkään. ;)

Niin se aika rientää. Yhtäkkiä ne pienet, mönkivät, hampaattomat pallerot ovat jo isoja koiranalkuja, joilla on terävät hampaat ja vikkelät jalat... Tänään he täyttävät jo 7 viikkoa eli äkkiä laskettuna edellisestä päivityksestä on viisi viikkoa. Kyllä on onnistuneen blogipäivittäjän status varmasti taattu! Tavoitteena oli "vähän" useampi päivitys saada aikaan, mutta näin kävi, taas.

Ne ovat kerrassaan mainioita kakaroita! Ne osaavat jo hienosti matkustella autossa, tepsutella kaikkialla kuin kotonaan, repiä ja raastaa kaikkea mahdollista (ajoittain myös kaksijalkaisten hermoja) :D ja ne rakastavat ihmisiä ja muita koiria.
Torri on niiden kanssa ihmeenkin pitkäpinnainen. Tuollainen termiittilauma kun hyökkää hampaat edellä nisiin kiinni, voisi heikompia hirvittää.

Pennut osaavat jo hienosti ulkoillakin ja tarpeitakin osuu satunnaisella otannalla pihalle. Tämä on kuitenkin selvästi toistaiseksi enemmän vahinko kuin tapa. ;)
Se annettakoon tämänikäisille nassikoille anteeksi! Pennuille tuli rakennettua kunnon "puuhamaa" ulos ja ne tuntuvat viihtyvän siellä. Olemme yrittäneet taas pistää mielikuvituksen valloilleen ja keksiä penskoille jos jonkinlaista toimintaa ja actionia. Lisäksi pennut ovat saaneet kuunnella 6mm starttipistoolin pauketta, ei tunnu olevan ääniarkaa sakkia. :D

Pennut kävivät eilen eläinlääkärin tarkastuksessa sekä sirutuksessa. Kaikilla oli kaikki kunnossa ja pennut ottivat eläinlääkärillä todella rennosti. Useimmiten odotusboxista kuuluu kaikenlaisia äänimaailman soundeja, mutta näiden kanssa saatiin kuunnella lähinnä kuorsausta. Hauskaa vaihtelua sekin!

Ohessa muutamia Helmin ottamia kuvia pentusista parin viikon takaa:

 Taisto


 Taru


 Temppu


Tieto


Tuli


Tunne


Tyyli


Mami nättinä :D

Ja lisäksi muutama video kaikenlaisesta mahdollisesta toiminnasta:

Tässä pennuille ammutaan pari laukausta (kun vain pyssyn suutarit saatiin ohitettua, yllättävän vaikeaa yhdellä kädellä ampua ja toisella kuvata :D ) Siis kyseessä 6mm starttari.


Pentuset tepsuttavat metsässä. Videoita tuli otettua varmaan kymmenen, mutta oletan, ettei yleisöä kiinnosta katsella kymmentä eri videota samasta asiasta... ;)


Sitten vielä Tuli-tyttönen toimii pilottina meidän pienelle temppuradalle. Pikkasen minun feilausta loppuradassa, mut onneksi Tuli asennoituu kaikkeen aina samanlaisella, tomeralla ja ennakkoluulottamalla elämänasenteella. Lopussa vielä laukaus samaisella 6mm starttarilla kuin ylemmässäkin videossa. :)


Toiveissa olisi saada vielä tuoreet kuvat ennenkuin pennut lähtevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti