sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Torrin ja Göstan pennut syntyivät 4.3.

En ole T3:sten syntymäpäivään mennessä vielä koskaan ajatellut, että narttu voisi synnyttää ennalta-arvaamattomasti ja todella nopeasti. Nyt on opittu, että sekin on mahdollista. Ilman mitään oireita ja ennakkovaroituksia Torri pullautti perjantai-iltana seitsemän jälkeen maailmaan ensimmäisen pentunsa. Hetkeä aiemmin olin nähnyt, kun Torri kikkaili tennispallon kanssa... Että jos siitä olisi pitänyt arvata, mitä tuleman pitää, niin oli kyllä maailman erikoisin avautumisvaihe! Pian syntyi toinen uros sekä kohta perään todella pieni narttu. Tämän jälkeen pieni tauko, kunnes maailmaan putkahti valmiiksi kuollut uros. Sitten syntyi jonossa pelkästään narttuja, joista viimeinen syntyi jälleen kuolleena. Yhteensä pienokaisia syntyi siis yhdeksän, joista 2 urosta ja 5 narttua elossa. Kaikki oli ohi noin klo 21:30, joten jos tämmöisellä suorituksella ei päästäisi ennätystenkirjoihin, niin olisi kumma. ;)

Nyt näin kahden päivän jälkeen pentumäärä on pysynyt ennallaan ja ruoka näyttää maistuvan jokaiselle. Jännitystä aiheuttaa vielä pikkutytön selviytymismahdollisuudet, sillä se painaa vain vaivaiset 159 grammaa (, joka olisi syntyvälle shelttipennulle ihan hyvä paino). Se kuitenkin on roikkunut niin tarmokkaasti tississä kiinni, että mikäli se kertoo sen elämänjanosta jotakin, niin tulevaisuus näyttää valoisalta! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Nyt vielä kuvat & nimet ja ei muuta kun nokat kohti tulevia hetkiä!

 Päättymätön Taisto (u)

Päättymätön Taru (n)

Päättymätön Temppu (n)

 Päättymätön Tieto (u)

Päättymätön Tuli (pikkutyttö)

 Päättymätön Tunne (n)

 Päättymätön Tyyli (n)

Kaksi pennuista (Tuli ja Tyyli) ovat trikkejä, mutta Tulilla on toistaiseksi niin olemattoman pienet trikkimerkit, ettei niitä meinattu alkuun edes huomata. No, mutta, pienihän se on itsekin... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti