maanantai 8. helmikuuta 2016

Martan pennut jo viikon ja S-pennut valmiita uusiin koteihin!

Aika se vain rientää. Martan pennut täyttivät viime yönä (toisin sanoen tänään) yhden viikon! Alku ei tällä kertaa ole ollut erityisen helppo, sillä pennuilla ei jostain syystä alkuun meinannut lähteä paino nousemaan kunnolla, vaikka Martalta maitoa tulikin. Pientä ontumista kenties imutaidoissa? Tai sitten se vihonviimeinen tarmokkuus, jolla saadaan se maito kunnolla virtaamaan, uupui. Kuitenkin muutaman tukiruokinnan sekä nutrigelin avulla päästiin ongelmasta yli ja nyt jokainen kasvattaa painoaan jo kiitettävästi. Martta on hyvä ja rento äiti, joka tykkää erityisen paljon hautoa omia lapsosiaan. :D Eipähän tule kylmä pienille! Helmi on ollut jälleen ahkera kuvaaja! 

Magic:



 Miracle



Mystic



Sidin ja Eeliksen pennut ovat nyt karvan päälle 7-viikkoisia ja näin ollen valmiit uusiin koteihinsa ja ensi sunnuntaina he sitten muuttavat. Ne on ell.tarkastettu terveiksi joka kolkasta ja myös silmäpeilauksesta kaikki saivat puhtaat paperit! :) 
P. Sisu muuttaa Tytin koiraksi Treelle ja P. Särmä vähänniinkuin samaan perheeseen, mutta eri talouteen Liisan koiraksi. P. Syke jää synnyinkotiinsa, Janitalle, viettämään elämäänsä oman äitinsä sekä monenlaisen "serkun" kanssa :D Samalla se on Janitan 5. Päättymätön-kasvatti eli täytyy sanoa, että hulluutta on monenlaista! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti