tiistai 12. tammikuuta 2016

Vuosi 2016

Pentublogin saamista epätoivoisista klikkailuista päätellen on saatava tännekin jotakin sisältöä, jottei ihmisten usko loppuisi ihan kokonaan! :D

Paremmalla aikaa kirjoitan vielä, mihin edelliset pentuset ovat lennähtäneet. Nyt kuitenkin keskitän tämän blogitekstin tämänhetkisiin Päättymättömiin :)
Siispä Sidin ja Eeliksen pennut syntyivät 19.12.2015. Kaksi trikkiä (narttu ja uros) sekä yksi soopeliuros ja he olivat jo syntyessään erittäin potria tyyppejä! Pentue on toteutettu yhteistyössä Janitan kanssa eli pennut syntyivät Nakkilaan ja asuvatkin siellä suurimman osan ajasta. Näimme pennut heti parin tunnin ikäisinä ja nimet päätettiin luonnollisesti välittömästi ;)

Kaikki seuraavat kuvat ovat Janitan ottamia:

 Päättymätön Sisu (u)
 Päättymätön Syke (n)
 Päättymätön Särmä (u)
 Kaikki yhes koos:
 Särmä 1 vko
 Sisu 1 vko
 Syke 1 vko
 Särmä 2 vko
 Syke 2 vko
 Sisu 2 vko
 Sisu 3 vko
 Syke 3 vko



Särmä 3 vko



Lisäksi Martta on ultrattu tiineeksi! Harmillisesti siellä näkyi vain kaksi pentua (ja pidän sitä nyt suhteellisen varmana), joten tammi-helmikuun vaihteessa odotamme pientä perheenlisäystä Martalle ja Rumpille yhteistyössä Kilpop-kennelin kanssa. :)

Ja jotta sheltit eivät nyt ihan valloittaisi pentulaatikoita, niin Torri on myös astutettu useaan otteeseen joulu-tammikuun vaihteessa, joten pidetään peukut pystyssä, että saataisiin pikku-Torreja ja Göstia ;)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti