maanantai 7. joulukuuta 2015

Reissumiestä vaisto vie, älä kysy minne johtaa tie...

Loppusuoralla ollaan pentujen kanssa, haluttiin taikka ei. Aika on mennyt liian nopeasti, jälleen kerran! Tällä viikolla lentävät ensimmäisinä pesästä Ego ja Eloisuus, seuraavaksi Etevyys ja viimeisenä mahdollisesti Elinvoima. Ja sitten tämä torppa taas hiljenee pikkupentusista. Tulee varmasti orpoa! Ja miten haikelta tuntuu purkaa pentuaitaus pois jne...

Pentujen kanssa ollaan reissattu - voimme kai käyttää ilmaisua - ympäri Suomen. Edellisenä viikonloppuna tehtiin reissu Hämeenlinnaan/Hyvinkäälle/Turenkiin ja viimeisessä paikassa pennut pääsivätkin valloittamaan koko talon! Ne ottavat tilan haltuun erittäin vikkelästi, eivätkä suotta vierasta, saati ole vieraskoreita... ;)

Viime viikolla pentuset pääsivät tiistaina eläinlääkärin tarkastukseen sekä sirutukseen, siellä kaikilla häntä heilui alusta loppuun saakka (lukuunottamatta Etevyyden itkupotkuraivaria siinä kohtaa, kun siru asetettiin niskanahkaan).
Sitten torstaina suunnattiin karavaani kohti Lahtea ja vuorossa silmäpeilaukset! Pikkuiset odottelivat vuoroaan ihmeenkin maltillisesti, sillä me kaksijalkaiset emme jaksaneet ottaa autosta häkkiä, vaan pennut tulivat kainalokyydissä odotustilaan ja siitä edelleen vastaanottohuoneeseen. Yksi mopsi-parka sai tytöiltä kuulla varsinaiset duohaukut.. Jotkut väittävät shelttejä roturasisteiksi.. :D Silmäpeilauksista tuli pelkästään mairittelevaa kuultavaa, koko sakilla terveet silmät! Mahtavaa!
Silmäpeilauksen jälkeen lähdettiin morjestamaan Jaanaa, Tuulia ja Tittaa sekä heidän laumaa Vääksyyn ja sielläkin saivat pentuset huomiota osakseen. Pentujen velipuoli Roihu otti heti isovelimäisen asenteen ja niin pontevana näytteli pienokaisille "omia huudejaan" ;) Egossa ja Roihussa on todella paljon samaa, jos muistelee Roihun pentuaikaa. On kiva nähdä, onko vielä vuoden päästä yhtä paljon samankaltaisuutta. :) 
Pennuthan olivat jo torstaihin mennessä saaneet Suomen kansalaisuuden eli hyvin nopeaa toimintaa nykyisin kennelliitolta. 

Tässä odotellaan vielä eläinlääkärin todistusta!

Pennut ovat nähneet paljon ihmisiä ja tykkäävät kaikista aivan yhtä paljon! Perjantaina he saivat jälleen rapsutuksia ja huomioita osakseen pennunkatsojista. Muutoin se päivä otettiin suhteellisen rennosti. Ihan vain, jotta sitten lauantaina pääsisimme lähtemään viikonloppureissullemme Juvalle ja Rantasalmelle. ;) Automatkat sujuvat noiden pikkutaaperoiden kanssa niin hyvin, etten uskaltanut sitä edes toivoa, kun ensimmäisen kerran niiden läsnäollessa moottori pörähti käymään! Tämäkään reissu ei tehnyt poikkeusta siihen, että kun moottori lähtee surraamaan, niin unimatti heittää hiekkansa noiden lapsukaisten silmille ja ne karistetaan siinä vaiheessa, kun auto seuraavan kerran määränpäässä pysähtyy. :) 

Nautiskelemme vielä lapsosten kanssa niin kauan, kun ne täällä meidän kanssa aikaansa viettävät! 



Lopuksi vielä lapsosista parit Helmin ottamat kuvaset tähän oheen:

Ego:



Elinvoima:



Eloisuus:



Etevyys:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti