maanantai 21. syyskuuta 2015

Melkein 5 vko!

Missä on ne meidän pikkuiset mönkijät? Ne kuurot, sokeat, avuttomat, viattomat pienet lapset... Niitä ei ole enää missään! Tilalla on erittäin hyvin kuulevia, näkeviä sekä kaikkea muuta kuin avuttomia ja viattomia koiranalkuja ;) Ne kehittyvät ihan ilmiömäisen nopeasti! Tällä hetkellä ne saavat aikaan jo sellaista rallimeininkiä sekä naskalituhoa aikaiseksi, että viimeistään tässä kohtaa pitää kiitellä, että niitä tuli vain kuusi :D Niiden vahtiminen pihalla vapaana ollessaan vaatii haukan silmät ja tiikerin nopeuden. Mutta ne on silti äärimmäisen ihania! Pieniä mussukoita, joista suosikin valitseminen on äärimmäisen haastava tehtävä - jälleen kerran. Viime perjantaina pakattiin koko konkkaronkka auton kyytiin ja matkustettiin Nokialle paimentamaan ja sieltä sitten illan pimeinä tunteina Erikselle mökkihöperöitymään viikonlopuksi. Pennut ovat autossa, kuten kaikkialla muuallakin, kuin kotonaan! :) Se tekee reissuista meille kaksijalkaisillekin erityisen mukavan. Välillä takaa kuului jotain kevyttä protestointia ja sekin protesti taisi johtua siitä, kun joku penaalin terävin yksilö jäi kikkaillessaan hampaastaan kiinni häkin kalteriin. Siitäkin selvittiin - se mikä ei tapa, niin se vahvistaa! ;)Eriksellä pentuset saivat oman huoneensa ja kosolti vapaana ulkoilua. Lauantaina pennuilla oli monen monta käsiparia rapsuttelemassa ja antamassa paljon huomiota ja rakkautta. Vastarakkaus näiden kavereiden puolelta on lähinnä terävien naskaleiden jälkiä mihin ikinä ne saavatkaan upotettua ;)

"Reunalla kaunis on maailma..."

Sunnuntain kunniaksi päätettiin kärrätä (kirjaimellisesti) pennut lähistöllä olevalle sänkipellolle haistelemaan ja maistelemaan uusia hajuja ja makuja. :) Siellä vierähti mukava tovi lasten kanssa leikkiessä, auringosta nautiskellen. Niillä pienillä pirpanoilla riittää virtaa jo kuin pienessä kyläpahasessa ja päikkärit ovat tätä nykyä vain pieni torkkuja kaiken riekkumisen keskellä. Onneksemme niiden yöunet ovat kuitenkin samaa pituusluokkaa kuin meilläkin, joten silmäpussit eivät ole ihan kauheasti kasvaneet sitten loppujen lopuksi :D


Mikäs sen parempaa kuin nauttia oikea TakeAway -lounas luonnon helmassa? ;)

Todellista antautumista, myös Piiltä.


Kaikki postauksen kuvat ovat Helmin ottamia - kiitooooos!!!

Fiktio terhakkaana!

Äidin häntä ja pojan häntä :)

Näitä saa juosta jo ihan tosissaan karkuun :D

Moro, sano Minttu!

Tässä kuskia odotellaan...

Luiki
Mosse pönöttää, sama jätkä ylemmässäkin kuvassa.

Pena


Siili-poika (myös ylemmässä kuvassa)

Viime viikon 4-viikkoiskuvat löysivätkin tiensä vain facebookiin... Pahoitteluni siitä, mutta uskon vakaasti suurimman osan lukijoista olevan siellä kaverilistalla, joten näkyypä ne sitäkin kautta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti