lauantai 12. syyskuuta 2015

Lapsikullat

Tässä tulee tämmöinen ennennäkemätön välipäivitys.. 3-viikkoispäivityksen myöhästynyt versio sekä 4-viikkoispäivityksen etko.. ;)

Viime päivityksestä tähän päivään pennut ovat:

- Muuttaneet omaan huoneeseensa
- Saaneet paaaaaljon kaikkia leluja, aktiviteettivälineitä, pesäpaikkoja, tasapainolaudan sekä pitävät aidan ympärilleen ;)
- Manikyyrejä
- Matolääkkeen
- Paljon kiinteää ruokaa; ensin opeteltiin jauheliha-keltuais-kermaviili-starter -seoksella, josta hiljalleen siirryttiin nappulaan. Seuraavaksi maistiaislistalla sitten erilaiset raakaruoat. Edelleen kyllä äidinmaito on myös se must-juttu!
- Olleet ensimmäisellä autokyydillään ja tutustuneet ihan uuteen paikkaan. Kaikki olivat hyvin reippaita ja ensimmäinen hurjastelukyytikin onnistui yli odotusten! Kenelläkään ei tullut puglua tai edes kuolaa.. Sen sijaan myös automatkan saattoi käyttää nahisteluun sisarusten kanssa :) 
- Nähneet vieraita ihmisiä sekä paljon muita koiria
- Käyneet ulkona
- Pissineet ja kakkineet ahkerasti ympäri huushollia :DNäissä kuvissa pennut olivat vielä pieniä ja viattomia, jolloin ne sai vielä nukkua meidän makkarissa. Pentulaatikon ulkopuolinen elämä kiinnosti silloin, kun sinne sai sylikyydin... mutta näistä kuvista taisi mennä päivä, kun kaikki pennut osasivat tulla pois laatikosta ja valtasivat itselleen lisää tonttia. Sitten alkoi muuttopuuhat ;)

Uusi koti silloisine tilpehöörineen. Nyt on tullut vielä enemmän tilpehöörejä ja telmuamisvälineitä ;)

Who is the king of our brand new home, huh?! t. Fiktio

Pesälaatikon omistajuudesta käydään välillä kovaakin kiistelyä ;)


Mutta sopu sijaa antaa!

Pena nukahti ruokakippoon!

Kuten myös Fiktio!


Videolla Fiktio kertoo, mitä mieltä hän on tyhmästä naputtelusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti