keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Vihdoin kuulumisia!


Eilen illalla väsymys voitti ja ajattelin, että paree jättää päivitys tälle päivälle, koska tänään siihen tuli lisäosia.

Pennut on jo viisi viikkoisia, kyllä on aika taas rientänyt.. Ne touhuilee, ovat apinoita, haukkuvat, murisevat ja ovat ylisöpöjä. ;)
Tänään pakkasin parivaljakon pieneen kaaraani ja hurautin tuohon Eriksen hurjan suureen keskustaan, jossa ell. pitää näin keskiviikkoisin hetken ajan vastaanottoa. Siinä sitten paloautotallissa tuikattiin pienokaisille sirut niskaan ja molemmille kunniamaininta siitä, että ne eivät edes tajunneet mitä niille tehtiin. Yleensä kuuluu enemmän tai vähemmän vikinää, mutta nämä ladyt vain tyynen viileesti oli ja odotti pääsyä maan tasalle. Hurjan reippaat lapset!
Sirutuksen jälkeen ajelin vielä paikalliselle Salelle ja pidin jäätelön mittaisen tauon ja pennut sai kirmailla vapaana viereisellä nurmella. Ohi ajoi niin rekkoja, nyssejä kuin traktoreitakin, eikä mikään saanut neitojen hyvää fiilistä katoamaan minnekään! Se pieni hetki oli jokseenkin kuvankaunista, aurinko paistaa täydeltä taivaalta, itse saan nauttia iloisten pentujen katselun lomassa Totally Mint -jäätelöä ja pennut ottivat hetkestä täyden ilon irti myöskin. :)

Muutenkin pennut ovat saaneet ulkoilla aina valveilla ollessaan, nyt kun säät ovat olleet suosiollisia, niin pitää ottaa siitäkin kaikki ilo irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti