sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Neidit 6 viikkoa!


Aika rientää… Mittariin tuli ihan yllättäen jo kuusi viikkoa!
Täytyy myöntää, että meno ja meininki on myös sen mukainen. Joskus, kun neidit äityvät kisailemaan ääntensä kantavuudesta, on dB-taso sillä hetkellä tärykalvoille epäterveellinen… Neidit antavat kyytiä kaikelle, mikä sattuu tielle - välillä siis myös toisilleen, mammalleen, muille koirille.. Lisäksi kyytiä on saanut useampi pari kenkiä, ketjukaulain (!), puunkantotelineet yms.yms. Melkosia vipeltäjiä ovat ja olen erityisen tyytyväinen niiden yleisreippauteen.

Kävimme sunnuntaina Takujen agikisoissa tuossa Hervannassa ja ajattelin, että otankin babyt mukaan sinne, kun itse vietän siellä koko päivän aina ykkösluokasta kolmosiin. Kakkosluokkien aikaan tuli sitten iskä noutamaan ne sieltä, ettei penskojen tarvitse aivan aamusta iltaan olla actionissa mukana.
Kuten arvata saattaa, kun tuollaiset karvanaamat kainalossa käppäilee kisapaikalle, ei pennut jää siinä kohtaa huomiotta. Ihmisiä vilisi niitä rapsimassa ja pennut tykkäsivät. Istahdin siinä hetkeksi kisaa seuraamaan pentujen kanssa, mutta ihan vielä eivät alkaneet Tempomaisesti raivoamaan radalle, mutta päät kääntyivät aina radan suuntaan, jos sieltä jotain ääntä kuului ;). Noin puolen tunnin katselun jälkeen vein ne autoon välillä lepäämään ja syömään ja jälleen pian oman vuoroni jälkeen käytin ne ensin rauhallisemmalla paikalla pisulla ja sitten mentiin taas kentälle. Tällä kertaa laitoinkin lapsoset remmiin, kun ekalla kertaa ne olis tahtoneet mennä vain enemmän tutkimaan ja minä tyhmä otin ne vain sylikyytiin. Tällä kertaa siis viisaampana, niin sai pennutkin ihan mennä melkein miten halusivat. :) Kivat tytsyt. Sitten, kun ne väsähtivät, pakkasin ne autoon ja niiden kotimatka sai alkaa. (Ja itse sain alkaa keskittymään sitten kolmosiin, heh :p)

Tällainen päivitys tällä erää. Pennelit voi siis erinomaisesti, eikä mammakoirallakaan valittamista! Ensi viikolla sitten onkin jo pentutarkastuksen aika ja silmäpeilaus. Päivää en vielä tiedä, mutta jännitys tiivistyy joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti