maanantai 23. marraskuuta 2015

Ee kakkosten kuulumisia!

Tässä nyt on jos jonkinlaista hyvää ja vähemmän hyvää syytä siihen, miksi pentublogi ei ole päivittynyt. Viimeisin syy siihen on ihan niinkin yksinkertainen kuin sähkönjakelun puutteellisuus. Siitä kiitos painavan lumen, puiden ja sähkölinjojen saumattomalle yhteistyölle. Noh, tästä ei voi syyttää tätä blogin hiljaiseloa kuin muutaman päivän ajalta, loput menevät sitten taas loputtoman kiireen piikkiin.

Asiaan. Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hurjasti! Ja voi vain ihmetellä, mihin tämä aika oikein on jälleen rientänyt. Pennut tulevat ylihuomenna jo viisi viikkoa ja niiden lähdön hetki on pian käsillä. Ja vastahan ne syntyivät! 
Jälleen nämäkin pennut ovat reissanneet meidän kanssa paljon ja automatkat tuntuvat olevan niille jo arkipäivää. Etenkin nyt sähkön puuttumisen myötä, olemme tehneet useita "evakoitumisretkiä" niin, että koko koirakomppania on luonnollisesti matkassa mukana. 
Talvi siis saapui kuin sormia napauttamalla ja pentuset ovat haistelleet raikasta ulkoilmaa usein sylistä käsin. :) Vielä tulee se hetki, kun ne raaskitaan laskea maahan ja ne saavat tallustaa kylmällä lumella ihan omin pikku tassusin. ;)

Pikku-nassikat saavat jo hyvin eläväisen tunnelman kotiin ja myös shelttimäistä äänenkäyttöä on havaittavissa. Ihmisiä kohtaan ne ovat niin iloisia hännänheiluttajia, että niitä katsoessa ei voi muuta kuin hymyillä idioottina. :)
Riitta on hoitanut äidilliset velvoitteet paremmin kuin hyvin. Siitä ei oikeastaan ulospäin ole missään vaiheessa huomannut sen olevan äiti. Sen tissit eivät roiku (vaikka niistä on alusta asti virrannut maitoa kuin Mansikista ikään), sillä on hyvä ryhti ja se on oma aktiivinen ja iloinen itsensä. Sille äidilliset velvoitteet ovat itsestäänselvyys ja mikä onkaan sen suloisempaa kuin äitikoira, joka leikkii omien lastensa kanssa?! :)

Perheen muihin karvahanureihin pennut suhtautuvat avoimen uteliaasti, oli kyse sitten itseään noin 20-kertaa isommasta "Flint-sedästä" tai samaa rotua edustavasta, hammaskalustoaan esittelevästä "Tempo-tädistä". Kaikki ovat pentujen mielestä vain yhtä hauskoja veikkoja! 
Myös lelut, kengät ja pedit saavat naskalihampaista kyytiä ahkerasti. Meille on tulossa hauskat loppuajat näiden lasten kanssa, kun vauhdilla on taipumus kiihtyä vielä nykyisestäkin päivä päivältä. :)

Tässä kohtaa näkyy pelkkä teksti, kuvat tulevat hieman jälkijunassa, pahoittelut siitäKIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti