keskiviikko 26. elokuuta 2015

Eka viikko

Tässä se tulee - eka viikkosynttäripäivitys! 
Pennut ovat kasvaneet roimasti, eikä mene kauaakaan, kun ensimmäiseltä läskipullerolta menee 1 kg:n rajapyykki rikki! Mikäli tahti pysyy samana, niin kilo rikotaan jo ylihuomenna ;). Kaikki pennut rymistelevät yhtä määrätietoisesti Piin utareita kohti, kun ruoka-aika koittaa eli joukosta ei löydy ketään, kenen puolia meidän kaksijalkaisten pitäisi erityisesti pitää. 

Pidemmittä jorinoitta kuvien ja nimien pariin:

Päättymätön Fakta

Osalle pennuista keksittiin "kutsumanimet" heti, kun he pullahtivat maailmaan. Faktaa esimerkiksi kutsutaan edelleen Mosseksi täällä meilläpäin. Mosse syntyi pennuista ensimmäisenä ja painaa tällä hetkellä eniten.

Päättymätön Fantasia

Fantasia on pentueen ainoa narttu ja sen "rujon" olemuksen takia sitä kutsutaan nykyään nimellä Big Boo. Se painaa toiseksi eniten, eikä paljoa Mosselle häviä. ;)

Päättymätön Fiilis

Fiilis on pesueen pienokainen ja se sai kutsumanimen SIILI heti putkahdettuaan maailmaan. Siili ja Fiilishän tietyllä tapaa rimmaa, eikö vain? ;) 

Päättymätön Fiktio

Fiktion työnimi oli varsin mielikuvituksettomasti Mustanaama. Osittain sen "hämyisen" olemuksen takia se saikin sitten virallisen nimensä. 

Päättymätön Finaali

Finaalia kutsuttiin ensisekunneista lähtien Salama-Penaksi, joka sittemmin on lyhentynyt pelkäksi Penaksi selkeän salamakuvion häivyttyä niskasta. Penasta ja Finaalista saa väännettyä myös paljon lempinimiä, joista yksi käytetyimmistä on Penaali. Pentu-raukka ;)

Päättymätön Fokus

Fokus on pentueen ainoa trikki, kuten terävimmät jo huomasivatkin. Fokus nimitettiin heti synnyttyään Flipperiksi, mutta se nimi jäi unholaan virallisen version myötä. 

Fantasia (Big Boo) ja Fiktio vierekkäin

Fokus päikkäreillä

Jälleen Fiktio ja Big Boo kuvassa, narttu tahtoo telttailla!

Kaikki mahtuu sopuisasti maitobaariin yhtäaikaa


Pentukasa!

Pena, Fiktio, Siili, Fokus, Big Boo ja Mosse

Sama järjestys kuin edellä ;)

Ei muuta kuin seuraavia viikkosynttäreitä kohti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti