keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Hei maailma, täällä ollaan!

Juu, ensin nämä jo tutuksi tulleet pahoittelut päivittelemättömyydestä. Sitä asiaa voidaan tässä kaikki päivitellä kädet puuskassa ja huokailla syvään tai sitten otan vaan kiltisti vastaan noottia henkilökohtaisesti, kuten tähänkin asti. ;) Oon oikeesti tosi sori, mun pitäs palkata varmaan sihteeri?

Päivitykselle on nyt ihan ihkaoikea syy!
Ebonyn ja Entin pennut syntyivät 12.9. :) Kavereita odoteltiin ulos malttamattomina jo hyvä tovi!
Pitkästä aikaa synnytys meni yötyöksi. Rehellisestihän se ei ollut työtä muille kuin Ebonylle, mutta mamma hoiti homman alusta loppuun asti kunniallisesti itse.
Sieltä ne putkahti, viisi portaa, tasakokoista ja jäntevää pentua. Kolme narttua ja kaksi urosta, joista toinen on trikki. :) 
Nämä ovat Ebonyn kuopukset ja Entin esikoiset. Ebony on ollut jälleen kerran loistava mamma, eikä minun tarvitse kantaa ylimääräistä huolta pienten koiranalkujen elämän alkutaipaleesta. Maailman aurinkoisin koirapersoona toivottavasti tartuttaa myös näihin pentuihinsa oman elämänilonsa. :)

Ja sitten nimet, ne keksittiin siinä kohtaa, kun pennut olivat muutaman tunnin ikäisiä. Kirjaimen kanssa käytiin ensimmäinen painimatsi... P-pentue taas? Ei, tylsää. E2-pentue? Ei, kaikki kaksi fiksua nimeä on jo käytetty ;) Sitten Helmi keksi huikean idiksen! J-pentue! Ai miksikö? Koska parhaat koirat syntyvät 12.9., kuten myös oma edesmennyt kultakimpaleeni ja Elämäni Koira, Jerry. Yhteisen syntymäpäivän kunniaksi pennut ansaitsevat Jerryn alkukirjaimen nimeensä. :) Huikeeta!
Sitten siinä aamuteen virvoittamana keksittiin yksissätuumin Helmin ja Nastasian kanssa pennuille J-alkuiset ja muutenkin yhteneväiset nimet, jotka tulee tässä:

Päättymätön Jekku (narttu)

Päättymätön Jippo (narttu)

Päättymätön Juju (narttu)

Päättymätön Juoni (uros)

Päättymätön Jäynä (uros)

Ruoka maittaa pienille nyyteille

Ja imu on kova!

Ai niin, alustavasti näistä babyista on mahdollisesti omaa kotia vailla vielä urokset TAI sitten uros ja narttu. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti