keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Yhdistetty viikkokatsaus: 5- ja 6 viikkoa mittarissa!

Tässä kävi ikävästi.. suhteellisen säännöllisen päivitysjakson jälkeen minun viime viikkoni oli täynnä tohinaa. Keskiviikon päivitys jäi ja yhtäkkiä huomasin olevan vkonloppu, jolloin ei myöskään ollut mahdollisuutta päivittää blogia. Maanantaina totesin, että olemme jo niin lähellä uusia vkosynttäreitä, että mitäpä tässä enää yrittää saamattomuuttaan tämän asian suhteen paikkailla. Siispä tähän pläjäykseen on ympätty niin viisi- kuin kuusiviikkoispäivityksetkin kuvien kera. Ihan hauska kontrasti sinällään, koska 5-vkoiskuvissa maa on keväinen ja lunta ei ole missään. Tänään 6-vkoiskuvia otettiinkin lumen peittämällä maalla, kun talvi päätti tulla vielä näyttäytymään.

Tämä viikko on ja tulee olemaan pennuille aika vilkas. Maanantaina käytiin eläinlääkärin tarkastuksessa ja laittamassa sirut niskaan. Pian tämä jengi saa Suomen kansalaisuuden ;) Koko sakki sai terveen paperit ja kaikilla kolmella uroksella tuntui nyytit siellä, missä pitääkin. Tosin olisin ihmetellyt, ellei olisi tuntunut.. Olen itse ne ekan kerran löytänyt näiltä hepuilta noin kaksiviikkoisena :D
Tänään käytiin ensimmäisellä "metsälenkillä" tuolla kunnon vieraissa maastoissa, jotta sain pennuille lisää kokemuksia myös autoilusta. Tästä on nähtävillä myös video, jonka liitän postauksen loppuun :)
Perjantaina suoritetaan sitten vielä pentutestaus ja sitten alkaa olla asiat reilassa ennen 7 viikon ikää ja matka kohti luovutusta voi alkaa hiljalleen. Näin pian... :(
Toivotaan, että Kennelliitossa oltaisiin jälleen nopeita ja saisin myös tyyppien paperit luovutukseen mennessä.


Ruokailutottumuksista sen verran, että nyt ovat lapset saaneet päivittäin maistella uusia makuja. Välillä nappulan seassa menee toki ihan raejuustoa, mutta välipaloina ovat saaneet niin hevosta, sikanautajauhelihaa, sian sisäelinmössöä, kivipiiraa kuin lohtakin. Laajennamme huomenna makumaailmaa kanan kauloihin. Postauksen lopussa on video siitä, kun hevosen liha saa porukan tunteet hieman lämpenemään... Naurettavan kuulloista, kun marsut rätisee keskenään ;)

Mukavasti on käynyt myös ihmisiä pentusien kanssa leikkimässä. Vai onkohan asiat kuitenkin mennyt niin, että pennut ovat lähinnä leikkineet niillä ihmisillä?! ;) Kovasti ainakin ovat varpaita nakertaneet nämä pienet poloiset! Myös omani saavat tuta niiden terävistä hampaista harva se hetki.
Tässä yhdessä ollessaan kaikki ovat hyvin tasaisia lapsosia, joten itselle jäävän nartun valinta on vähintäänkin haastava tehtävä. Uroksen valinta oli jokseenkin helppo, koska jostain syystä olen pentujen ollessa noin 2-viikkoisia tiennyt, että Taito on se minun pentu (kutsumanimeltään Monty), mutta en kertakaikkiaan ole saanut mitään tolkkua tähän nartun valintaan.. Asioilla on tapana suttaantua kuitenkin ja onhan tässä vielä pieni tovi aikaa miettiä.


Josko tällä kertaa näillä löpinöillä kohti kuvia ja videota!


Ihan kiva tää meidän tarha, mutta ME HALUTAAN POIS!!

Oliko joltain bernin pentu hävöksissä? Tänne bortsujen keskelle on ilmaantunut sellainen.. 

Jos näistä pennuista tulisi showkoiria, niin tämän väittäisin olevan kaunis ;) Kyseessä Toive.


Tahti 5 vk

Tahto 5 vk

Taito 5 vk

Tarina 5 vk

Teho 5 vk

Toive 5 vk

Tiima 5 vk

Tuuri 5 vk

Kyllähän meille ruoka maistuu!

--Tästä eteenpäin 6-viikkoiskuvia--Tarina, Tahto ja Toive
Sitten vielä video meidän pienestä metsäretkestä. Pahoittelen musiikkia, mutta halusin peittää omat kutsuhuutoni sieltä kaiken luonnonrauhan keskeltä ;)

Ärinää, purinaa ja kuumia tunteita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti