tiistai 26. heinäkuuta 2011

Vähän se ottaa, paljon se antaa


OHHOH.. Nyt ei taida lukijat paljoa päätä taputella… On tainnut ihan pieneksi, pieneksi hetkeksi unohtua tämä pentublogin päivittäminen. Shiit. Pahoittelen ja lupaan parantaa tapani (etenkin, kun pennut lähtevät tulevana vkonloppuna, niin samalla loppuu myös päivittelyjen aiheet… Hyss.. Ei kerrota kenellekään).

Juu no, monta viikkoa on vierähtänyt. Monta hauskaa, äänekästä, toiminnantäyteistä hetkeä… Uudenlainen kokemus ”uuden” rodun myötä tai miten sen oikeammin sanoisi.. No ensimmäinen laatuaan täällä kasvatettu pentue. Takkuisen alun jälkeen alkoi elämä hymyillä ja nämä kaksi sitkeintä neitosta osoittautuivat jo silloin elämänhaluisiksi, kun muut neljä poistui rivistä yksi kerrallaan.
Kehitys on ollut huimaa, kuten pennuilla on tapana ja sitä on ollut tässäkin tapauksessa mahtavaa seurailla. Aikamoisia motteja ovat, kumpainenkin. Nimiksi vakiintui ne jo edellisessä kirjoituksessa mainitut Päättymätön Akku ja Aikapommi. Toivottavasti ovat sillälailla hyvällä tavalla enteelliset, kuten nimien pitääkin olla ;).

Sirutuksissakin ollaan jo hyvä tovi sitten käyty ja pentutesti tehdään tämän viikon perjantaina. Jänskää ;). Vielä papereita ja toista pentupakkausta odotellaan, muuten alkaa muikkelit olemaan minun puolesta valmiita lähtemäänkin jo uusiin maisemiin. :)
Pinja-mamma alkaa jo nykyisin viettämään päivät normaaliin tapaan tarhassa muiden koirien kanssa ja pääsemään normaaleille lenkeille sekä uintireissuille. Yöt kersat saavat vielä nukkua sen kainalossa ja imaista rätti-tisseistä vielä viimeisetkin hörpyt, mikäli ehtivät. Emakkona Pinja on ollut vallan vastuullinen. Se jopa oppi pentujensa takia haukkumaan matalalta, kun talon ulko-ovi avattiin, saapi nähdä, säilyykö tapa. Paskat ja pissit se siivoaa tänäkin päivänä, vaikka pennut ovat noin kolmiviikkoisesta ylöspäin syöneet kiinteää ruokaa – yök. ;) Helpottaa huomattavasti siivojan roolia :).

Noo niin, ketäpä meikäläisen hölötykset kiinnostaa – kuvia kehiin siis!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti