tiistai 26. huhtikuuta 2011

3 viikkoa


Huima kehitysharppaus tuli tuossa Pääsiäisen vieton yhteydessä pentulaatikossa! Vein Pepille ruoan pentulaatikkoon, niin siellähän mamman kanssa natusteli pennut ihan tosissaan. Ajattelin, että no mikäs siinä, alan saman tien sitten pikkuhiljaa opettamaan ne kiinteälle ruoalle ja vein niille ensimmäinen Starter -annoksen. Ennen kiinteän ruoan syöminen on pitänyt ihan oikeasti opettaa, mutta toista se näillä madameilla.. Saman tien, kun kiikutin annoksen pentulaatikkoon, niin molemmat alkoivat mussuttaa ruokaa kuin ammattilaiset! Huisia!
Myös ensimmäinen madotus tapahtui pääsiäisenä, eikä tainnut näidenkään pentujen mielestä maistua järin hyvältä…

Raitista ilmaa ne ovat päässeet myös haistelemaan ja maistelemaan, toistaiseksi kylläkin vain sylikyydissä, mutta ei mene kauaa, kun ne tepsuttelevat sinne jo ihan omin pikku tassuin. :)

Laatikossa on välillä melkoinen jytä, kun ne siellä harjoittelevat kävelyä, juoksemista sekä toistensa raastamista. :D Ne ovat ajoittain myös hyvin kiukkuisia, hyvin totista murinaa pääsee kummankin suusta!

Nyt ne siis alkaa vihdoin olemaan ihan aikuisten oikeasti söpöjä!
Nimetkin tuli sitten ”lyötyä lukkoon” vihdoin. Oikeastaan jo silloin eläinlääkärissä, kun pentuja kuivailin ja ne ekan kerran näin, oli minulla pieni tuntuma nimistä ja ei ne tässä matkan varrella ole juuri muuttuneet. Eli blondie on Päättymätön Energia ja tumma (ja tulinen) on Päättymätön Elämänilo. Ei ole mitään logiikkaa, miksi juuri E:llä alkavat, mutta haitanneeko tuo. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti